2004-07
 
 


Så stilig att man blir helt tagen, varm i hjärtat


En liten hund med hundra uttryck.


En liten älskling som man bara vill krama och pussa hela tiden.


Ibland lite fundersam


Så söt så man vill äta upp honom


En underbar hund och ett underbart motiv att fotografera


Min stiliga vackra underbara härliga lilla hund!


Familjen!


I bästa stolen!

/Tina

 
  2004-07-10
 
 

Sommar

Nu har jag en mycket bättre kamera, så nu kan jag ta ännu fler, och förhoppningsvis bättre bilder :0)


Vilar lite när det är varmt


Husse och Walleknall


Här är vår lilla familj


Typiskt Walle, mitt i smeten, gärna där det är som varmast, bara man är nära :0)

/Tina

 
  2004-07-04
 
 

Staffespecialen.

I år gick Staffespecialen i Gränna igen, och den gick på söndagen, så på lördag eftermiddag kom domarparet Earl och berättade lite om vad dom tycker är viktigt i en Staffords utseende mm. Föredraget hade vi under tre partytält, och det var tur det :0).

För fy jädrar vad det regnade, det startade fint med sol och mys, sen började det blåsa och sen hux flux var det spöregn i flera omgångar - och nästan omöjligt att höra vad som sades - tyvärr. Senare på kvällen var det grillning med de klubbmedlemmar som ville - det var trevligt.


Pia och Prillan solar magen när solen är framme

Så klart är vädret viktigt när man är på utställning på sommaren, i dag var det "avopåväder" Kallt o varmt och regn o sol om vart annat, urstökigt, för alla mattar o hussar, men hundarna var nog rätt nöjda tror jag.


Johan, Harriet och Åsa

Domaren gillade inte Walle så värst, han mätte honom till otroliga 44,5 cm och valde att inte alls bry sej om mej när jag sa att jag inte trodde honom. Sen tyckte han att Walle var rätt okej, men fet, jaha, en anings för tjock, det håller jag absolut med om, men inte fet!!! Men... alla kan ju inte uppskatta min hund så mycket som jag gör, det vet jag ju, han är i alla fall alltid vacker i mina ögon, så det så :0) Dessutom skötte han sej exemplariskt, vi har ju inte varit med på någon utställning på läääänge nu och det verkar visst ha fungerat bra på Walles "scenskräck". Han lyssnade på mej hela tiden och ställde upp sej på kommando, behövde bara flytta ett ben en gång, sen stod han som en staty, tom under mätningen och tandvisningen - superduktigt!!! Sen rörde han sej inte lika bra som jag vet att han kan, men... man får vara glad för det som funkade i alla fall :0)STAFFESPECIALEN, OFFICIELL UTST. 4/7-04 GRÄNNA

(Walle 3,5 år)
Engelsk domare.
Kritik:
44,5 cm. 3,5 year old white brindle dog.
Nicely shaped head, rather light in the eye
good short muzzle, good depth of scull, good front body
and powerfull rear quarters, moved ok, too big and to fat.

Denna kritik resulterade i en tvåa, and that's that, som man säger...

/Tina