2002-01-05
 
 

Nu ni, här ska ni få se, nästan hela Träningsgruppen träffades på VBK kl 11. Vi åt frukost och planerade dagen och sen begav vi oss ut i snön med hundar och pulkor. Nikki hade redan provat på så hon fick börja, och vilken början... hon drog Lillen i världens fart på vägen och hon såg verkligen ut att trivas riktigt riktigt bra!

Sen var det Jessica och Millies tur, det gick jätte bra det med, men där fick ingen åka med i pulkan eftersom det var första gången som Millie drog en sådan.

Sedan var det Walles tur, jag trodde han skulle tycka det var lite läbbigt, men o nej då, när jag började gå framåt så pinnade han på av bara attan, så jag fick springa efter helt enkelt, full fart på de skottade vägarna runt appellplanen, och åååå vad glad och stolt, han var när vi var tillbaka där vi hade startat och Lillen tog en bild som bevis och Walle fick lite köttbullar som belöning. Jag är helt säker på att det där varvet runt appell planen var jätte jätte bra för Walles självförtroende en kick helt enkelt, jättekul, rekommenderas varmt till er som har möjlighet att testa!


Foto: Lillen Hansson


Här är det Nikki som drar pulkan med Lillen i

/Tina