2002-12-09
 
 

Rasrepresentant på "Stora Stockholm"!
Jag var på mässan på fredagkvällen och byggde upp rasmontern för Staffeklubben Vi hade fått proffshjälp med att bygga ett stadigt staket, eftersom vi vet att Staffar gillar att stå på bakbenen och pussa alla som kommer förbi i ansiktet och då duger inte ett litet klent kompostgaller inte :0) Eftersom rasen är från england och eftersom den är en sällskapshund, byggde vi ett engelskt vardagsrum i miniatyr, komplett med öppen spis, fin matta och mysfåtölj (till hundarna förstås).

Lördag morgon drog jag o Walle till mässan och gjorde oss hemmastadda i montern tillsammans med Åsa o Harriet och deras matte. Sen kom det hur mycket människor som helst och ville prata Staff och klappa på våra hundar, vilken fest för våra tre :0) Efter några timmar var dom så trötta så dom låg som små sälar och viftade lite svagt på svansen om någon kom förbi och pratade med dem.

Walle och jag ryckte in på söndag förmiddag också och det första Walle gör är att ställa sej och skälla på två människor som stod en bit bort och tittade på honom, han visste nog hur det skulle gå till, dom där människorna skulle ju komma fram till honom och klappa på honom, för så var det i går... och människorna fattade vinken och kom fram och klappade :0) På söndagen blev Walle trött lite snabbare än under lördagen, så efter två timmar så satte han sej tillrätta i fåtöljen som fanns i montern och där satt han och lät sej fotograferas. Sen samlade han nya krafter och gick till puss-attack igen :0) Behöver jag säga att både jag och Walle somnade ovaggade den kvällen... men roligt, det har vi haft.Dessutom är jag säker på att en hel massa människor nu med säkerhet vet att en Staff inte alls är en så'n där "mördarhund" som en del illasinnade människor vill få oss att tro, och det är värt mycket!!!

/Tina